Att berätta om år 2020

2019-01-01 -- 2019-12-31
Oj, oj, oj. Inte bra. Hela 2019 försvann i ett nafs. Vad hände då? Två resor till London och Tottenham, förstås. Var förstås i Thailand jan/febr. Trots 65 år jobbde jag kvar på 60% fram till 31 maj. Därefter pensionär men jobbar kvar på timmar :). 55-70 tim i månaden, hihihi. Tanken är att jag ska återkomma efter min långledighet. Den 24 novfor vi till Thailand för att ordningsställa radhuset. Tog tid :( Köket monterades på annandag jul!!! Emmy måste vara i Koh Lanta och hjälpa hennes syster med hotellet då hon har opererats.

2020-01-01 -- 2020-01-28
Firade nyår själv i huset men inga problem med det. Värre var det senare då jag börja känna med olustig med mer yrsel, trologtvis högt blodtryck vilket skapade en stress inom mig och efter att knappt sovit på tredje natten i rad pratade jag med Bangkok Hospital Pattaya (01:30) så skickades en ambulans till slut för transport ttill akuten. Väl där konstaterades att jag hade 170 i blodtryck. Så det var att försöka komma ned i varv vilket inte blir svårt när man väl är på ett sjukhus. Under dagen gjordes att antal kontroller samt röntgen. Dagen efter kom en hjärtläkare och visade ett bild från den gjorda kontraströntgen, som visade att det fanns en pågående förstoppning i kranskärlet till hjärtat och den var nödvändigt att fixa detta nu. Problemet var att de måste först få klarhet från försäkringsbolaget för att operera. Förts på måndagen fick vi OK så genomfördes en "ballongvidning" via höger arm. Märkte knappt någonting och så var det färdigt. Dessvärre blev inte detta ingrepp helt bra och täppte inte till intill åderväggen. Det krävdes en åtgärd direkt, så det var tillbaka till röntgenbordet. Denna gång gick han genom ljumsken med en smalare och längre stent och liksom tidigare märkte jag inte någonting!!! En vecka på lassarett................ hihihi.

2020-02-10
Sedan tre veckor tillbaka hade jag bestämt att åka hem då jag inte mådde bra. Tur var väl då att jag gjorde slag i saken och tog mig till sjukhuset för den 6 febr på återbesök med all världens kontroller, fick jag klartecken för att kunna flyga hem den 10:e - YES. Dessvårre så mår jag inte bra och jag hoppas verkligen att detta beror på de mediciner jag fick i Thailand, Bl.a. yrsel och lågt blodtryck. Har fått tid hos en Hjärtläkare först den 10:e mars. Svensk sjukvård i ett nötskal :(