Att berätta om år 2013


2013-12-14
På vår resa till London fick vi åter träffa den stora legenden - Martin Chivers. Stort.
Har haft 2 veckors ledighet i Karon Beach, Thailand. Solade kanske 7 dagar och resten var INTE solbart, hehehe.
I går var jag, Christer o Björne på Friends Arena och lyssnade på Elton John. Bra tycker jag även om jag saknade "Teacher I need you".

2013-10-17
Ursch! Det är alldeles för lång tid mellan stunderna ;)
I sista matchen lyckades vi vinna i en direkt avgörande match mot Ursvik för att stanna kvar i DIV. Vi var tvungna att vinna och det gjorde vi med 2-0 :))
Nästa weekend blir det en ny supporterresa med THSS till London för match mot Hull. Samtidigt har vi anmält oss till vårresan som går av stapeln den 4 - 7 april 2014. Matchen spelas mot Sunderland.

2013-07-19
I helgen som var, var jag med min "familj" i Göteborg och Liseberg, som jag gillar så mycket med alla bra åkattraktioner.
I helgen blir det först att fira Pecka's 60-årsdag på lördag och på söndag blir det invigningsmatch för Djurgården på den nya arenan, Tele2 Arena, mot IFK Norrköping.
Och i nästa vecka åker vi grabbar till Polen för bad och sol i 5 dagar :)
Igår blev det så klart med en ny supporterresa med THSS till London helgen den 25-28 okt, för match mot Hull. Anmälan och flyget är bokat och klart.

2013-06-22
Sedan sist har så även vår serie dragit igång i DIV 4. Vi började bra men sedan kom skador och avstängningar på viktiga spelare så det började "osa katt" vid nedflyttningssträcket även i år. Har vi tappat 16 av 28 spelare från A-truppen från förra året så hamnar vi i denna situation med en alltför tunn trupp!!!.
Men den stora händelsen som jag fått uppleva var Ledley Kings besök i Stockholm den 27 april (se 2:27 in i videon nedan) och allt runt omkring för att veckan senare se inspelningen av sista avsnittet av vid White Hart Lane ;)
I veckan har vi vårens sista match och dagen efter ska jag och Christer gå på konsert med Depeche Mode. Ska bli kul.
Firade midsommar med mina resekamrater uti Jannes Svinninge igår. Jättetrevligt :)) TACK.2013-04-01
Så var det då allsvensk premiär med en katastofstarts :( Hur ska det bli i år?
Vad kan man se fram mot då detta år? I maj blir det London som "vanligt" med Svenska Tottenham. Semester som vanligt. I okt blir det konsert med Fleetwood Mac och i dec med Elton John och där emellan hade jag tänkt gå på den nya uppsättningen av Spök.

2013-01-12
Den här helgen har vi deltagit i den nya turneringen, Vallentuna Indoor Cup, där vi gick till final mot FF Täby City. Vi förlorade åter igen mot City med 1-2, efter att segermålet kommit 9 sek från slutet!!!

2013-01-05
Ja, det gick ju som jag befarade. Förlust med 1-3. Deras första insläppta mål i deras 5:e match. Falcao vann sedemera hela turneringen med 3-1 eft str. GRATTIS.

2013-01-01
GOTT NYTT ÅR till er alla.

Firade nya året med några av mina kompisar hemma hos Dennis. Sent blev det!!!
Vi spelar 1/8-del i Stadium Futsal cup på lördagsmorgon, där vi möter mästarna Falcao.