Att berätta om år 2012


2012-12-30
-Ja, så då närmar sig slutet av detta år. Fotbollen gick käpprätt åt skogen, då vi ramlade ur 3:an efter två säsonger. Vi lyckades i varje fall vinna vår grupp i Stadium Futsal cup i fredags och ska nu spela 1/8-del mot Falcao den 5 jan. Det blir en svår uppgift.
-Efter en ovanligt jobbig höst på jobbet så har jag inte jobbat sedan 27 nov. Fem veckors ledighet där de två första gick till att koppla av i Karon Beach, Phuket, med min kompis Jan.
-Julen firade jag med familjen och Johanna, Yousef och Julia.

2012-08-17
-Och säsongen har gått samma väg som försäsongen. Upp- o nedgång som så här långt givit fler förluster i år än på hela säsongen förra året. Men i onsdags hoppas jag att det vänder, då vi slog seriefavoriterna Bollstanäs med 3-1 hemma. STARKT.
-Trist sommar i år men lite sol. En vecka på Mallis räddade årets semester!!!
-I morgon är det dop för Julia i Uppsala och på söndag match mot katastroflaget - RÅSUNDA. Allt annat än tvåsiffrigt är dåligt, eller!?!?!?

2012-04-12
-Så har då försäsongen avverkats med upp- o nedgång och på lördag startar en ny spännande säsong i DIV 3NS med 6 nya lag!!!
-Och dessvärre åkte DIF ut ur Elitserien efter en skral vår och kval. Dåligt!!! I Rimbo cup blev vi 3:a i år.

2012-01-17
Hej!
Så har då det nya året varit ett liten bit av det nya året. Vi gick till 1/8-del i Stadium cup där vi förlorade mot Enskede med 0-2. Sista helgen i januari spelar vi Rimbo cup med 2 lag.