Att berätta om år 2011


2011-11-29
Hej Alla!
Så har då året gått med raketfart. Usch!!! Fotbollsåret gick klart över förväntan. Efter 7 matcher utan förlust under våren var vi serieledare som nykomling under sommaruppehållet. Vem hade trott det i januari/februari. Serievinnarna Karlberg tog endast 1 poäng mot oss och hade endast en förlust på hemmaplan och det mot oss!!! Vi klarade oss som obesegrade på hemmaplan genom hela säsongen!!! När vi summerar säsongen slutade vi, efter en mindre bra höst, som 5:a. Bra gjort.

I oktober var Christer o jag på den årliga Londonresan med THSS, för att se matchen Spurs - QPR, 3-1.

I helgen, som va,r hade vi vår egna turnering, VIKing cup, som i år gick av stapeln i Tibblehallen. Så mycket trevligare den upplevelsen var. Hoppas på samma anläggning nästa år. Vårt 2:a lag vann turneringen och finalen mot IFK Stockholm med 2-1 efter sudden death. Vårt 1:a lag slutade 3:a efter seger i 3:e platsmatchen mot FF Täby City med 2-1.


2011-05-01
Så kom då äntligen den första och historiska seger i SvFF serie DIV 3NS. Vi vann med 3-1 över Ängby och gjorde vårt första historiska mål genom Nizze och att vi dessutom kunde vinna trots dåligt spel gjorde det än roligare. I de två tidigare matcherna var det vi som var värda att vinna men tur och otur tar ju ut varandra i det långa loppet. STORT att vinna.


2011-04-07
Äntligen har jag fått tid till att formatera om hårddisken, så jag kan börja skicka filer till servern. Inte en dag försent, eller???
Så är det då bara dryckt en vecka kvar till premiären i DIV 3 för oss. Ska bli spännande att se var vi står och kan i denna serie!!!


2011-02-23
Sedan senast har vi vunnit första regionsgruppspelet i Futsal-SM men fick i andra omgången tuffast tänkbara grupp med Älta, som vann Stadium cup, och Värmdö som förlorade finalen mot Älta och som vann mot oss i kvartsfinalen. 1:a matchen mot Älta slutade 5-9 och mot Värmdö 5-5, trots ledning med 5-1 i andra halvlek. Älta vann gruppen och slutatde sedan som 3:a i finalspelet, precis som vi gjorde förra året. Falcao från Stockholm vann SM - GRATTIS.

Så har vi då varit i Milano och skådat vår första CL-match och tur var väl att vårt kära Tottenham vann i det så regniga Milano. Urtrist väder kan man säga.


2011-01-04
Så är det återigen ett nytt år och vi får se vad det nu kan medföra. Vi åkte i varje fall ur Stadium Futsal cup i 1/8-delen mot Värmdö men har redan kvalat in till SM i Futsal genom gruppseger genom den nya serien Umbro Futsal Leauge i Sverige. Den 16:e denna månad spelas den första gruppspelsomgången i Storfors.

Den 15 o 16 febr. bär det iväg till Milano för att se CL-matchen Milan-Tottenham.