Att berätta om år 2009

2009-12-31
Det var fasligt vad tiden går.
Fotbollen då. Den gick bra tills näst sista matchen då vi spelade oavgjort mot Sundbyberg (igen) och förlorade även 2:a platsen på målskillnad. Aldrig har väl 50 poäng gett en tredjeplats, snarare en segrare. SURT. Vi ledde ändå serien i 9 omg. Kungsängen som vann ledde i 10 omg.
Så kom då min "fru" från Thailand den 20 maj som bestämt. Sedan dess har vi varit och hälsat på hennes familj. För mig i 4v. och för Roung 6½v. Vi har firat jul med mina barn i Gävle, som numer bor där.

2009-05-17
Nu har vi kommit sex matcher in i serien och i år går det tvärtom mot förra våren. Fem vinster och en oavgjord gör att vi ligger etta på målskillnad sedan omgång fyra!!! Detta är historiskt inom klubben. Det är så starkt och vi är starka mentalt också i år. Fortsättning följer.
På onsdag så ska äntligen min "fru" från Thailand dyka upp, så fär jag se hur detta kommer att utveckla sig.

2009-04-17
Ja så har vi då haft seriepremiär. Mot alla odds så slog vi en av seriens största favotiter - Österåker - med hela 5-0!!!!!
Och så har jag nu blivit farfar för första gången. Det blev en grabb vid namn Elis. Kom i går kl. 23.23. Var 55 cm lång och vägde 3.988 kg.

2009-04-01
Sedan sist har vi haft träningsläger i Västerås, varit på den årliga utflykten till Uppsala för bandyfinalen mellan Västerås och Edsbyn. Gissa vilka jag höll på?
Nu börjar det dra ihop sig för seriespelet som börjar på annandagen och vi börjar redan nu på söndag med en match mot Tullinge BK i Stockholm cup. Men först ska vi ha årsmöte i supporterklubben på lördag med den årliga resan ToR till Eckerö.

2009-02-22
Ja, så var jag då åter hemma igen sedan två veckor. Första två veckorna var jag i Khon Kaen för att avsluta sista veckan tillsammans med Roung i Pattaya. Där var det betydligt varmare. Värmen i Khon Kaen var som en bra sommardag i Sverige och passar mig bra. Måste kanske passa på, då snart alla vet om detta, att erkänna att jag numer är gift med Roung efter den Buddhacermoni vi hade hemma hos henne den 24 januari. Visserligen inte lagligt registrerad men ändå giltig. Jag hoppas på att få återse henne hos mig inom tre månader nu. Håller på att få ordning på c:a de 900 kort som finns från denna resa!!!
Förra helgen hade vi vår första tävlingsmatch (11-manna) i fotbollen för i år. Det var en match i 3:dje omg. i Stockholms cup mot K.R.I.S. IF som vi till slut kunde vinna med 3-1, efter det att de satte sin bonusstraff och vi gjorde våra mål de sista 20 minuterna.

2009-01-10
Ja, så var det snart dax igen. Om en vecka befinner jag mig åter igen i Khon Kaen i Thailand och min vän Roung. Denna gång blir det "bara" en 24-dagarsresa.

2009-01-04
Idag kl. 08.55 hade vi match i Nike Five cup mot IK Frej i 1/16-delsfinalen!!! I en jämn match tog vi ledningen och höll den tills det var mindre än 4 minuter kvar. Då kom kvitteringen och sedan blev det straffar för att skilja oss åt. Frej vann den med 3-1 och sammanlagt blev det 4-2 till Frej. Trist att mötas redan här då vi skulle ha kunnat mötas i en kvartsfinal/semifinal istället då Frej nu gick till semifinal men förlorade på straffar. Tyresö FF, som vann vårt gruppspel, förlorade i sin (o)tur i finalen.

2009-01-01
Jag, Björne, Lasse och Hasse firade nyår med att starta hemma hos mig med middag och sedan åkte vi till storstaden och Engelen för att fira det nya året. Där träffade vi bl.a. Klasse!!! Hemma vid 3-tiden och nyårsdagen har varit roligare, om man säger så.