Att berätta om år 2008

2008-12-25
- Två månader sedan sist. Resan till Thailand gick över förväntan. Lagom hett för det mesta med regn förstås men vissa dagar var det alldeles för hett och fuktigt. Träffade min flickvän och är sedan 1 nov förlovad med henne, Miss Roung. Vi hamnade i Krabi och försökte bl.a. övernatta på Phi, Phi Island men där regnade det hela tiden och hade gjort i fyra dagar så vi vände tillbaka med sista båten igen. Flög till Bangkok, lämnade Roung på flygplatsen för att tre timmar senare ta flyget till Stockholm. Det var tungt kan man säga med ett konstigt farväl mellan två "terminaler"
- Christer och jag, plus 60st andra Tottenhamfans från Sverige, åkte på den årliga höstresan till London (28 nov - 1 dec) för att träffas och titta på en Premier Leaguematch. Denna gång mot Everton. Dessvärre fick jag min värsta influensa någonsin redan efter middagen på fredagen med 40gr feber så det blev en mardrömsresa istället. Blev en kort tur (en timme) runt Themsen på lördagen och sedan hem med ännu mer frossa och svettningar. Här blev jag liggandes till söndag fm då jag måste bara med på matchen. Missade dessutom lördags kvällens middag med hemliga gäster som denna gång var Gary Mabbut och Oskar Jansson (mv). Matchen den gick ju som allt annat denna helg. Åt skogen - förlust med 0-1. Nu började Christer bli riktigt dålig också. Måste ha smittat honom och han var ett dygn efter mig. Direkt efter matchen hem till hotellet och i säng. Tack och lov hade Christer med sig Ipren som var kanon med att få ned febern. Så de gick åt. Kom hem på måndagskvällen och kunda kolla tempen som nu "bara" var 39,2gr. Phu vilken pina.
- Snart är det nyår och vi får väl se vad vi kan hitta på då. Kan bli en sväng till storstaden???

2008-10-25
- Så är då fotbollssäsongen 2008 slut. Med endast 2 förluster under hösten klarade vi nytt kontrakt efter att i sista seriematchen fått revanch för premiärförlusten i våras, med 1-7, mot Djursholm U. Nu vann vi med hela 7-4!!!!! Vi vann också vår absolut sista match för året med 6-2 i Stockholms cup mot IFK Haninge (DIV. 7). De satte 2 av 3 straffar. Nästa omgång blir i februari näst år.
- Så är det dax för avresan som ska ske imorgon mot Bkk. Därefter blir det c:a 1½ vecka i Khon Kaen, Thailands tredje stad med drygt 1,8 milj. invånare. Därefter blir det säkert Krabi.

2008-09-27
- Idag spelar vi vår näst sista seriematch borta mot Viksjö. En vinst innebär att vi är klara för DIV 4 även nästa år. Vid en förlust måste Vaxholm vinna över Ursvik och även då är vi klara för DIV 4 nästa år.
- Min Pappa fyller 78 år idag. Stort GRATTIS far.
- Så är den på G, det som känns som om jag vore den sista i Sverige att göra. Nämligen att resa till Thailand. Det blir en resa på 18 dagar.

2008-09-07
Ja nu är jag därigen. Skriver för sällan. Två månader sedan sist. OS blev en "katastof" och DIF-fotboll har varit roligare att beskåda under 2000-talet. Vi får hoppas på ishockey´n i år. Har startat oroveckande bra. Så har vi fotbollen i Viggbyholm. I går vann vi den prestigefyllda matchen mot Danderyd med 2-1. Ack vilken viktig seger. Nu har vi plösligt kommit ovanför nedflyttningssträcket för första gången i år, tror jag, och har hela tre lag efter oss. Dessvärre har jag en tråkig "nyhet". Min/vår kära kamrat Tommy har avlidit under veckan.

2008-07-05
Grabbar och ev. någon tjej! Det som händer i Täby det händer förstås i Hägernäs Strand. Flytta hit!!!
Se foto under "Nöjen".

2008-06-21
Ja inte blev det roligare efter det att Sverige blivit utslagen redan i gruppspelet. Pinsamt dåligt.
Alla kort från denna resa finns under mappen "Resor" i oredigerat skick.

2008-06-13
Så har nästan hela vårsäsongen gått för fotbollen och man kan bara säga att det går SKITdåligt. Fortfarande sist med bl.a. 5st uddamålsförluster. Dessdå roligare blir det idag då vi blir 4st som åker till Salzburg för EM i fotboll. Hoppas vi.

2008-03-21
Så har då Johanna äntligen kommit hem till "Svedala". Skönt. Bandyfinalen gick väl inte som jag hade tänkt mig. Sandviken var alltför bleka. Kvällen fördrev vi på Flustret med Uppsalas alla snyggingar!!! Djurgården höll inte i kvarten utan nu är den säsongen slut trots all snö som kommer idag och om drygt en vecka börjar allsvenskan i fotboll!!! Ska den spelas inomhus? Lägger ut de saknade korten i oredigerat skick så länge så kommer den redigerade utgåvan så småningom.

2008-03-05
Som vanligt går tiden fort. Sedan sist har det faktiskt hänt en del. Jag flyttade under Lucia till Hägernäs Strand, firade jul med Niklas och Moa, nyår med Björne på Karlssons, förlorade i 16-delen i Nike cup, min 90-åriga farbror dog så det blev en begravningsresa till Ytterhogdal, skidskytte-VM i min födelsestad - Östersund i 9 dagar, då jag även träffade min kusin och min gamla granne från Skolgatan. Nu har också fotbollen dragit igång på allvar med träningsmatcher och småläger med nya tränare. På tisdag så får vi äntligen beskåda Djurgården i ett SM-slutspel i ishockey. Det var ett tag sedan sist. Till sommaren blir det Österrike och EM i fotboll. Fick dessvärre inga biljetter men har flyget och boendet sedan länge bokat. Vi hörs och förmodligen lite oftare. Har fortfarande korten från min USA-resa, Spurs-resa och skidskytte-VM att göra i ordning men de ska komma. Johanna kommer hem inom två veckor. KUL.